Sanaleikkipuisto, joksi Sana-arkkua on alettu kutsua, on osoittautunut kävijöidensä keskuudessa varsin suosituksi. Meneepä sinne melkein mihin aikaan päivästä tahansa, sieltä löytyy yksi tai useita leikkijöitä, joiden seurassa voi kisailla eri tehtävissä siitä, kuka ehtii lisätä seuraavan sanan.

Kolmikerroksinen sanaleikkipuisto (kellari, 1. ja 2. kerros) sisältää monta metkaa ja hauskaa sanaketjua, joista jotkut ovat helppoja ja toiset varsin haastavia. Helpotkin tosin muuttuvat edetessään haastaviksi, sillä lisättyjen sanojen myötä jäljellä olevien - leikkijäin vielä löytämättömien - sanojen joukko hupenee ja vaihtoehdot vähenevät mukavasti. Joissakin ketjuissa lisätty sana muodostaa ketjuun "mutkan", tehden siitä polveilevasti etenevän. Näin on esimerkiksi Minimanin laita, siinä kun yhden kirjaimen muutos voi johtaakin edellistä lyhyempään tai pidempään sanavaihtoehtoon.

Sana-arkun - tai sanaleikkipuiston - tehtävät ovat parhaimmillaan sellaisina päivinä kuin tänään: vettä sataa jottei kehtaa ulos mennä. Vaihtoehtona on siivota muttei millään viitsisi aloittaa... Leikkiminen on paljon hauskempaa.

Eipä sitten muuta kuin karkkipussi kainaloon ja Sana-arkkuun leikkimään!