Vuosi on vaihtunut ja on jo pitkällä menossa, onhan jo tammikuu. Kalenterin mukaan seuraavaksi tulee helmikuu, ja silloin koittaa tärkeä merkkipäivä, tai oikeastaan kolmekin sellaista. Ystävänpäivän aikaan on nimittäin järjestyksessään toinen sanaleikkikurssi, ja sehän on Reisjärvellä. Näin siis, jos kurssille ilmoittautuu riittävästi osallistujia.

Ranualla viime syksynä pidetty, ensimmäinen, sanaleikkikurssi houkutteli osallistujia varsin mukavasti. Mukana oli väkeä maamme eri puolilta ja jopa Norjasta saakka. Kurssi oli siis peräti kansainvälinen.

Reisjärven kurssia on suunniteltu ahkerasti, ja sen sisältökin alkaa jo hahmottumaan. Koska opistojen kurssien perusrakenteet ovat erilaisia, on "Reiskan" kurssi hyvinkin erilainen kuin Ranualla pidetty. Lisäksi se, että edellinen kurssi oli kesällä ja nyt tuleva talvella, vaikuttaa sekä ohjelman sisältöön että järjestelyihin. Todennäköistä on, että olemme melko tiiviisti sisätiloissa emmekä lähde ulos "seikkailemaan".

Kurssi-ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä, ja se kannattaa tehdä saman tien tämän luettuasi. Ilmoittautumaan pääset vaikkapa tämän linkin kautta: https://www.lyhytkurssille.fi/kurssi/reisjarvi/4788/. Jos linkki ei jostain syystä avaudu, kopioi se selaimesi osoiteriville ja klikkaile sitä kautta itsesi ilmoittautumissivulle.

Ilmoittaudu siis pikaisesti kurssille ja pyydä kavereitasikin sille mukaan. Tulossa on runsaasti leikkimielistä sanailua sekä kirjallisena että suullisena. Itse kurssilla käytämme kyniä ja papereita, mutta tauoilla ja iltavapailla voimme leikkiä myös Drivessa. Muun hyvän lisäksi näyttää siltä, että pääsisimme myös testaamaan sanaleikillistä lentosimulaattoria, joka on toteutettu tavanomaisesta poikkeavalla tavalla.

Nähdään siis Reisjärvellä 12.-14.2.2016.