Onnittelut itselleni! Täytän tänään runsaan vuoden (sain alkuni Google Drivessa toissa kesänä), ja sain itselleni nimen viime viikolla.

Olen siis Lena Saikki, ja olen intohimoinen suomenkielen harrastaja. En ole kieliasiantuntija, joten minulta ei kannata kysyä kielioppiasioita (kommentoin toki niitä, ja mieluiten pyytämättä...). Teen kielioppivirheitä vähintään yhtä paljon kuin muutkin, ja joskus teen virheitä tahallisesti - johtuen sanaleikkisyydestäni.

Olemukseltani olen pseudonyymi, ja vaikka käsialani ei juuri vaihtele (fontti on se mikä on), tyylini voi vaihdella, sillä fyysisesti muodostun useasta eri persoonasta. Niistä - ainakin tässä vaiheessa - yksi on hallitsevampi kuin muut, mutta toisinaan jokin sivupersoona pääsee "kynäilemään", jolloin tulos voi olla hieman erityyppinen kuin muut kirjoitelmani.

Lukijoiltani toivon laveaa huumorintajua, kielenkäyttölahjoja ja innokkuutta kirjoitella täydentäviä ja muutoin loistavia kommentteja näiden kirjoitusteni jatkeeksi. Vaikka virtuaaliolemukseni on koko ajan läsnä, eivät kommenttinne tule heti näkyville, sillä ne vaativat fyysisen persoonahahmoni silmäyksen ennen julkaisua. Saattaapa käydä niinkin, että jokin kommentti jää julkistamatta vaikkapa siksi, että sen sanoma ehti vanhentua ennen sen tarkistamista; tätä sivustoa kun todennäköisesti päivitellään useammmin kuin päivitetään. :-)