Seurantatietojen mukaan tätä blogia luetaan päivittäin. Lukijoiden määrä ei vielä päätä huimaa, mutta lisääntyy hiljalleen joten tilanne ja suunta ovat paremmat kuin muutamalla kauppiaalla taannoin. Tämän tuttava kun kysäisi - jonkin aikaa avaamisen jälkeen - miten asiakkaita on ollut, vastasi kauppias: "Eilen kävi yksi, tänään on ollut jonkin verran hiljaisempaa."

Sanaleikkisivustollakin tehtiin alkuviikolla uusi kävijäennätys, kun yhtä aikaa oli neljä leikkijää GD:ssä eli Google Drivessa sanailemassa. Keskustelijoiden Ö-mappi oli vilkkaassa käytössä, ja välillä käytiin keskustelua useistakin aiheista yhtä aikaa. Oli hauskaa seurata, kun aina joku yritti ehtiä edelle toisesta, aloittamaan uutta riviä. Tekstit välillä karkailivat minne sattuu, ja itse kukin korjaili ja siirteli niitä oikeille paikoilleen. Olisipa saatu vielä ääniyhteydetkin pelaamaan; voi sitä naurun remakkaa, mitä olisimme saaneet aikaan yhteisäänin :-). Nyt sai kukin hihitellä vain ihan itsekseen. Harmi.

Sanaleikkisivuja on uudistettu, joten käykääpä niillä katselemassa ja leikiskelemässä. Ketjut sen kuin pitenevät, ja samalla selitykset muuttuvat holtittomammiksi ja hulvattomammiksi. Mielikuvituksen käyttö on sallittua - jopa vaadittuakin, sanoisin, joten mitä hauskempi selitys, sen parempi se on.

Sivuston monimerkitykselliset kohteet on jaettu kahtia. Varsinaisesti Maassa - siis maapallolla - sijaitsevat kohteet esitellään toisessa ketjussa, toisen taas käsittäessä Ulko-Maalaiset kohteet. Jälkimmäisiä ovat paikat, jotka sijaitsevat vaikkapa avaruudessa, kirjallisuudessa (kuten Aku Ankassa) tai mielikuvituksessa. Jos haluat tietää, mitä selityksiä olemme löytäneet sellaisille kohteille kuin Hukka, Pako, Kurrekurredut-saari tai Aiaia-saari, käväise Lena Saikin sanaleikkisivuilla.

Jollet jostain syystä ole saanut kutsua sivustollemme (sinne ei voi kirjautua kuin lähettämäni linkin kautta), lähetä minulle sähköpostia. Osoitteeni on sanaleikit(a.t.)gmail.com [vaihda a.t. -merkkien tilalle @-merkki). Viestisi saatuani lähetän sinulle pienen pähkinän purtavaksesi. Sen selvitettyäsi lähetän sinulle linkin kirjautumisohjeineen.