Ranuan kr. kansanopistolla järjestetään 28.-30.8.2015 sanailukurssi suomen kielen ystäville ja sillä leikkiville. Kurssi alkaa perjantai-iltana ja päättyy sunnuntai-iltapäivällä.

Kurssilla tutustutaan toisiin sanaleikkien harrastajiin sekä tietysti leikitään sanoilla, eri ympäristöissä ja eri tavoin. Luvassa on yhteisiä sanaleikkejä: Google Driven käyttöharjoituksia (ohjattuna ja omatoimisesti), liikunnallista sanaleikkeilyä, sanaristikoita ynnä muuta mielenkiintoista. Kurssilla keskustellaan myös sopivista sanoista ja niiden käytöstä arjessa. Lisäksi ohjelmassa on kurssin teemaan sovitettu Raamattutunti siihen liittyvine keskusteluineen.

Opistolla on todella nopea langaton verkko, Ranuan valokuituverkon ansiosta. Jos mahdollista, ota oma läppäri mukaan, jotta voisit sanaleikkeillä ollen riippumaton riippumaton tai tuolin sijainnista (eli missä kulloinkin kurssin aikana oletkin. Osan aikaa kurssilaiset voivat olla tietokoneluokassa, jossa voidaan käyttää myös opiston koneita tarvittaessa.

Kurssista vastaa joukko joillekin GD:n sanaleikkijöille ehkä jo tuttuja vetäjiä: isäntänä toimii Varssin Kustaava ja emäntänä Lena Saikki, apunaan Allan Kurvoinen ja kenties myös Pena Satteri.

Kurssille voi ilmoittautua tässä osoitteessa: https://www.lyhytkurssille.fi/kurssi/ranua/4276/ (jos linkin avausklikkaus ei onnistu, kopioi linkki selaimesi osoiteriville).

Ilmoittaudu mahdollisimman pian, jotta voin varmistua kurssin toteutumisesta.