Olen saanut uusia sanaleikkijöitä Google Driven sivuilleni jo runsain mitoin - voisi sanoa että jopa Porvoon mitalla - ja lisää ilmoittautuu tämän tästä. Äsken laskin, että meitä on siellä jo 65 leikkimielistä käyttäjää. Olisikin kiva oikeasti kokoontua leikkimään samalle "hiekkalaatikolle" - tai voisiko sanoa: samaisen sanaisen arkun äärelle.

Olen alustavasti jo sopinut Ranuan kr. kansanopiston väen kanssa, että jos saamme kesäkuun loppuun mennessä riittävästi osallistujia kasaan, järjestää opisto meille kurssin elokuun viimeisenä viikonloppuna. Numeroin ilmaistuna ajankohta on 28.-30.8.2015, siis perjantaista sunnuntaihin. Käytännössä kurssi alkaisi perjantai-iltana klo 18.30 ja päättyisi sunnuntaina noin klo 14.

Kurssin alustava ohjelmaluonnos sisältää jo sanaleikkejä ristikoiden teosta ja täyttämisestä aina liikunnan ja sanat yhdistäviin tehtäviin saakka, mutta ohjelmaa kehitetään vielä eteenpäin. Toivonkin teidän ehdottavan, mitä kaikkea kolmen päivän aikana voitaisiiin tehdä sanailun merkeissä. Ideoita voit esittää vaikkapa kommentoimalla tätä artikkelia.

Ideakommenttisi lisäksi - tai sijaan - voit tätä kommentoimalla ilmoittaa kiinnostuksesi osallistua sanaleikkikurssille. Ilmoituksesi ei sido sinua - eikä sitä julkaista täällä - mutta se auttaa minua kartoittamaan mahdollisten osallistujien määrää nähdäkseni, löytyisikö heitä tarpeeksi. Varsinainen ilmoittautuminen suoritetaan toista kautta (annan siitä ohjeet myöhemmin) kurssin ohjelmarungon valmistuttua luonnosta pidemmälle.

Merkitse siis (varmuudeksi vain lyijykynällä) kalenteriisi em. viikonlopulle "Sanaleikkikurssi Ranualla" ja valmistaudu ottamaan kurssi kohti kurssia!