Sanaleikkijöille tarkoitetun sanailukurssin ilmoittautumissivu avattiin vähän ennen juhannusta. Ilmoittautuminen on lähtenyt hyvään käyntiin, sillä jo nyt kurssille on tulossa ainakin viisi osallistujaa. Heidän lisäkseen tiedossani on muutama sanailija, jotka ovat tulossa mutta eivät ole vielä ilmoittautuneet.

Kurssihan järjestetään elokuun lopussa (28.-30.8.) Ranuan kristillisellä kansanopistolla. Valmistelen parhaillaan tukijoukkoineni kurssin ohjelmaa. Sen suunnittelussa työläintä näyttää olevan sisältöideoiden valitseminen ja sovittaminen kurssiaikatauluun. Tekemistä tuntuu olevan tarjolla hyvinkin monipuolisesti, mutta kaikkea ei voi - eikä pidäkään voida - ehtiä toteuttaa yhden viikonlopun aikana. Ideoita siis riittää seuraavillekin kursseille, ja niitä tulee osallistujilta ja muilta sanaleikkeilijöiltä lisää kaiken aikaa.

Mikäli Sinua kiinnostaa sanailu ja sanaleikkeily kaltaistesi asianharrastajien kanssa, ilmoittaudu pian osoitteessa https://www.lyhytkurssille.fi/kurssi/ranua/4276/. Kurssille sopii rajallinen määrä osallistujia, ja paikat näyttävät täyttyvän varsin ripeästi huolimatta siitä, että kurssin sisällöstä on tässä vaiheessa annettavissa vain yleisluonteinen kuvaus.

Kuten kerroin, valmistelen ohjelmaa par'aikaa. Sen tekstiversio julkaistaan tässä blogissa(kin) toivottavasti jo lähipäivinä. Julkaisun tarkoituksena on havainnollistaa teille, hyvät lukijani, mitä kurssilla on tarkoitus tehdä, jotta tietäisitte jotain siitä mitä odotettavissa on. Ohjelmasisältö ei kuitenkaan kerro yksityiskohtaisesti, mitä kaikkea viikonloppu tarjoaa; yllätyksillekin on jätettävä sijansa.

Sanailukurssin lisäksi tarjoan teille mahdollisuuden sanailuun ja sanaleikkeilyyn Google Drivessa olevalla sivustollani. Jos haluat päästä sen Basic- ja Pro-tehtävistä osalliseksi, lähetä minulle linkkipyyntö osoitteeseen [email protected]. Viestissäsi on hyvä kertoa jotain itsestäsi ja sanaleikkiharrastuksestasi eli tuoda esille, miksi haluat sanaleikkimään kanssani.

Loppukevennys: Nalle Puh ja Tikru eksyivät Puolen Hehtaarin Metsässä. Aikansa kuljeskeltuaan he totesivat olevansa Ihaan Pihaalla.

Että tämmöistä.