Ranualla järjestetyn sanaleikkikurssin päätteeksi valmisteltiin seuraavan kurssin ajankohtaa ja pitopaikkaa. Monimutkaisten ja pitkien neuvottelujen - eli yhden lyhyen puhelinsoiton :-) - jälkeen sain aanailuuni vahvistuksen: seuraava sanaleikkikukrssi järjestetään Reisjärven kristillisellä kansanopistolla.

Reisjärven sanaleikkikurssi pidetään ystävänpäiväviikonloppuna eli 12.-14.2.2016 (perjantai-illasta sunnuntaihin). Ohjelmaa ei ole vielä suunniteltu kovinkaan pitkälle, mutta sen voin luvata, että luvassa on jälleen monipuolisia sanaleikkejä ynnä muuta sanailua hyvässä seurassa eli toisten suomen kielellä leikkimistä harrastavien leikkijöiden kanssa.

Hankkikaa nyt kiireesti ensi vuoden kalenteri ja merkitkää siihen heti tuo viikonloppu varatuksi sanaleikkikurssille osallistumista varten, jottei siihen tule yllättäen jotain muuta menoa tai tuloa. Itse kurssille ilmoittautuminen ei vielä tässä vaiheessa onnistu, mutta jahka Reisjärven opiston koulutussuunnittelija ehtii kurssin Kurleen eli lyhykurssiohjelmaan lisätä, saatte asiasta tiedon ja ehkäpä useampaakin kautta. Ainakin tässä blogissa tulevasta kurssista kerrotaan tämän tästä, ja myös Driven sanaleikkisivuilleni tulee asiasta mainosbanneri.

Tarkkailkaa siis sähköpostianne, käykää tällä sivustolla ja vierailkaa Driven sivuillani niin pysytte ajan tasalla.